Genel

2019 Yatak Trendi

Artık yataklar doğallığıyla ön plana çıkıyor. Doğal yatakta yatmak ve uyumak “sağlıklı” olduğu için şu an çok revaçta. Herkes hayatında daha sağlıklı yaşamak için ne yapabilirim düşüncesinde. Bu da en çok zaman geçirdiğimiz yer olan yatağımızı da düşünmemiz anlamına geliyor. Yatağınız hangi materyallerden oluşuyor? Nasıl bir teknolojiye sahip? Hava alıyor mu? Alerjen mi?

Hälsa yataklarında doğal materyaller; deve tüyü, at kuyruğu kılı, ipek, organik pamuk, katkısız gerçek lateks ve keten kullanılmakta. Bu materyallerden oluşan yataklarımız hava sirkülasyonu sağlar, alerji riskini en aza indirir ve uyurken terlemenizi önler.

GOTS (Global Organic Textile Standard) sertifikalı organik pamuk kullanmış olmaktan gurur duyuyoruz. Bu da Türkiye’de sadece Hälsa’da var! Sertifikalarımız bununla da bitmeyip İsveç’te Avrupa Standartlarında en üst segment tüm sertifikalara sahip Hälsa, Türkiye’ye bir İsveç rüyası yaşatıyor.

Türkçesi “Sağlık” olan Hälsa’nın yataklarını incelemek ve bilgi edinmek için tıklayınız.

Ben bu yataklarda “biraz yatıp denemek istiyorum” diyenleri de mağazalarımıza bekliyoruz! Mağaza listemizi görmek için tıklayınız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

DAHA FAZLA BLOG